Рибацька шкара "Шаланди, повні кефалі"
- Кефаль 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Цибуля порей 1 шт.
- Селера коренева 100 г
- Перець чилі 1 шт.
- Крем фреш 500 мл
- Вермішель (довга) 300 г
- Помідор (свіжий) 300 г
- Сіль
- Паприка
Кефалі помити, очистити від луски, відрізати голови, хвости і плавники, вийняти нутрощі.
Ріпчасту цибулю нарізати кільцями або півкільцями.
Із перцю чилі видалити насіння й подрібнити його.
Цибулю порей нарізати тонкими кільцями.
Подрібнити корінь селери, попередньо його очистивши.
Цибулю злегка обсмажити на сковорідці до напівготовності, укинути чилі і селеру.
Потім додати крем фреш, соус тушкувати пару хвилин і викласти рибку.
За пару хвилин до готовності риби у соус опустити помідори. Їх можна помістити цілими чи порізати кільцями.
Окремо відварити вермішель. Рибу із сковорідки вийняти, викласти вермішель і перемішати.
Повернути рибу. Подавати у сковороді.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты выпечки на рождество.
Отбивные из куриного мяса. Куриные отбивные в сыре.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter