Рибацька шкара "Шаланди, повні кефалі"

ДРУГІ СТРАВИ
719 Рибацька шкара "Шаланди, повні кефалі"
Фото - Рибацька шкара
інгредієнти:
  • Кефаль 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Цибуля порей 1 шт.
  • Селера коренева 100 г
  • Перець чилі 1 шт.
  • Крем фреш 500 мл
  • Вермішель (довга) 300 г
  • Помідор (свіжий) 300 г
  • Сіль
  • Паприка

Рибацька шкари Кефалі помити, очистити від луски, відрізати голови, хвости і плавники, вийняти нутрощі.

Рибацька шкари Ріпчасту цибулю нарізати кільцями або півкільцями.

фото Рибацька шкари Із перцю чилі видалити насіння й подрібнити його.

Рибацька шкари Цибулю порей нарізати тонкими кільцями.

Рибацька шкари Подрібнити корінь селери, попередньо його очистивши.

Рибацька шкари Цибулю злегка обсмажити на сковорідці до напівготовності, укинути чилі і селеру.

Рибацька шкари Потім додати крем фреш, соус тушкувати пару хвилин і викласти рибку.

Рибацька шкари За пару хвилин до готовності риби у соус опустити помідори. Їх можна помістити цілими чи порізати кільцями.

Рибацька шкари Окремо відварити вермішель. Рибу із сковорідки вийняти, викласти вермішель і перемішати.

Рибацька шкари Повернути рибу. Подавати у сковороді.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты выпечки на рождество.

Отбивные из куриного мяса. Куриные отбивные в сыре.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter