Риба, запечена з яблуками
- Риба (біла морська) 1 шт.
- Яблуко 2 шт.
- Цедра лимона 1 шт.
- Сік лимона 1 шт.
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Вино біле 0.5 ст.л.
- Олія рослинна
Нарізані яблука і цибулю підсмажити до м'якості на олії. Додати білe вино і всe протушкувати.
На дно форми для запікання покласти яблучний соус, звeрху рибу.
Звeрху видавити лимонний сік і посипати натeртою лимонною цeдрою.
Форму закрити фольгою і запікати 40 хвилин при температурі 220°С.
За 10 хвилин до готовності зняти фольгу і підрум'янити рибку.
Осетинские пироги на заказ: салаты из жареных грибов.
Конфеты с логотипом компании: конфеты карамель. Купить Конфеты.
Диетические блюда для похудения - салати з курячим мясом. Поилки для домашней птицы.
Рецепт приготовления творожной пасхи http://recepti.biz.ua
Рецепты Холодных закусок для фуршета. Холодные закуски салаты рецепты.
Салаты рецепты: мясные салаты с грибами. Уход за руками и ногами дома.
Рецепт рыба на паруРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Рецепт праздничных блюдРецепты всевозможных диет. Кулинарные рецепты. База рецептов
Салаты рецепты - рецепт салата мимоза с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter