Риба, запечена з овочами у фользі
- Риба (форель або сьомга) 300 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Помідор (черрі) 6 шт.
- Лимон
- Майонез 1 ст.л.
- Спеції (для риби, з додаванням розмарину, базиліка, майорану) 1 ч.л.
- Зелень (кріп і петрушка) 0.5 скл.
- Сіль
Почищену і оброблену рибу нарізати на шматки товщиною близько 3 см, посолити, посипати спеціями для риби (з додаванням розмарину, базиліка, майорану), посипати дрібно нарізаними шматочками лимона (досить 1-2 кружечків) і обмазати майонезом.
Дати постояти хвилин 30-40.
Нарізати овочі: цибулю - півкільцями, моркву - тонкими кільцями, помідори дрібні - навпіл, а великі - кільцями. Дрібно нарізати зелень. Всі овочі та зелень розділити приблизно на чотири частини.
На складену у два шари фольгу укласти овочі та зелень.
Потім шматок риби і знову овочі та зелень.
Акуратно загорнути і закріпити по краях, щоб не витікав сік.
Укласти на тарілку або деко, відправити у духову шафу, нагріту до 200 градусів.
Через 40 хвилин рибка готова.
Рецепты выпечки на Рождество с фотоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Продажа сельхозсырья,цветы - новые рецепты салатов с фотографиями. Готовим со вкусом.
Салат морепродуктов рецепт. Салат из морепродуктов рецепт.
http://recepti.biz.uaБаза рецептов. Рецепты всевозможных диет
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter