Риба, запечена з овочами і сиром
- Філе минтая 4 шт.
- Кабачок 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Майонез 300 г
- Борошно
- Олія рослинна
- Сир (напівтвердий)
Рибу розморозити, злегка посолити, обваляти в борошні й обсмажити на сильному вогні на олії, але не до готовності, а до утворення золотистої скоринки.
Кабачок очистити, нарізати кільцями і викласти дно і боки форми, у якій риба запікатиметься в духовці. Помідор порізати і розкласти на кабачок.
Цибулю з морквою обсмажити на олії, посолити, додати чорний мелений перець, укласти у форму шаром поверх кабачка і помідора.
На овочі розкласти рибу, вилити у форму 2-3 столові ложки води, потім змастити поверхню майонезом і посипати тертим сиром.
Випікати в попередньо нагрітій духовці 25-30 хвилин. Орієнтуватися можна по рум'яній скоринці, яка утворюється на сирі.
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепти блюд на кожен день. Закупка рецепты.
Рецепти холодних закусок з фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата с языка. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Сайт программы кулинарный поединок. Кулинарный сайт ирины кутовой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter