Риба запечена з овочами
- Риба (філе) 1 кг
- Картопля 8 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Вино біле 0.5 скл.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Приправа (хмелі-сунелі, суха петрушка, вегета, базилік)
Нарізати овочі кільцями.
Викласти цибулю на деко, зверху викласти кружечки однієї морквини, посолити. Деко можна не змащувати.
Зверху покласти рибу, попередньо нарізавши порційними шматочками. Краще взяти філе камбали. Посолити, поперчити, посипати приправами.
На рибу викласти кружечки картоплі, потім кружечки другої морквини, зверху знову шар картоплі. Можна додати часник, порізаний дольками.
Все це присипати приправами і зверху залити вином, посолити. Важливо солити після додавання вина, інакше виходить прісно.
Закрити деко фольгою і поставити у духовку на 45 хвилин.
Можна вийняти деко, зняти фольгу і поставити ще хвилин на 15-20 у духовку.
Рецепты для ужина: смачна вечеря рецепти.
Французские салаты рецептыПитомник французских бульдогов. Газета для изучающих французский
ЗдесьРецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Мультиварки для выпечки - праздничный салат на новый год. Праздничные салаты.
Рецепты для ужина: как приготовить почки говяжьи. Киста почки. Эффективное лечение.
Кулинарные рецепты сайт xoрошая кухня. Рейтинг популярных кулинарных сайтов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter