Риба, запечена з маслинами та каперсами
- Філе білої риби 4 шт.
- Маслини зелені 12 шт.
- Каперси 3 ч.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Вино біле сухе 150 мл
- Олія оливкова 10 ст.л.
- Сіль
- Перець білий (мелений)
- Кріп
Подрібнити цибулю, додати розрізані навпіл маслини, дрібно рубаний часник, каперси.
Рибне філе присипати приправою для риби з двох сторін.
У жароміцну посудину укласти 2 філе риби, зверху - цибулю з маслинами, каперсами й часником.
Зверху на начинку укласти решту філе риби, посолити, поперчити, полити вином і оливковою олією.
Накрити і залишити маринуватися 5-10 хвилин, потім розігріти духовку і випікати 20 хвилин.
Готову рибу посипати кропом.
recepti.biz.ua лазанья со шпинатом лиза
recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Салаты с морепродуктов рецептыКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты салат мимоза. Мимоза салат рецепт.
Закрытый пирог со шпинатом и грибами. Рецепт турецыкие пироги со шпинатом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter