Риба, запечена з макаронами
- Риба (тріска або судак) 150 г
- Петрушка (корінь) 20 г
- Цибуля ріпчаста 20 г
- Макарони 50 г
- Масло вершкове 30 г
- Гриби (свіжі) 20 г
- Сир твердий 10 г
- Соус (молочний) 150 г
- Сіль
Рибне філе нарізати порційними шматочками і спасерувати. Додати нарізані корінь петрушки та цибулю.
Макарони відварити, заправити олією і покласти на змащену маслом сковороду.
Зверху викласти рибу, на неї - відварені гриби. Залити молочним соусом середньої густоти, посипати тeртим сиром, скропити олією і запікати в духовці до готовності.
Салати рецепти з фотосалати рецепти з фото
Пирог из тыквы и творога в мультиваркеРецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Кулинарные рецепты с фотографиями выпечкаКулинарная энциклопедия. Кулинарные рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт приготовления мяса дикого кабана.
Рецепты салатов на любой вкус - рецепты салатов с каперсами. Как приготовить летний салат.
Кулинарные рецепты сайт хорошаяПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter