Риба запечена з грибами
1670
інгредієнти:
- Картопля 4 шт.
- Гриби свіжі 100 г
- Сир
- Зелень
- Майонез
- Філе риби без кісток 300 г
Форму застелити фольгою. Трохи олії, викласти порізану відварену картоплю, посолити, поперчити.
Потім філе риби, посолити і додати приправи для риби.
Знову картопля, посолити і поперчити.
Суміш тертих на тертці печериць, рубаної зелені та майонезу. Все посипати тертим сиром і в духовку хвилин на 30 при 180 градусах.
Готову страву дістати і злити сік, можна і не зливати.
Купить чеснок, цены: рецепт пончики с чесноком. Очень вкусные пончики.
www.recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Рецепты индийской кухниКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі