Риба запечена з гарніром
- Тріска (філе) 700 г
- Рис 1 скл.
- Картопля 6 шт.
- Приправа (куркума, для картоплі)
- Цибуля 1 шт.
- Майонез
- Сіль
Рис промити, викласти у змащену форму, покрити його водою, посолити, додати куркуму (для кольору).
Наступним шаром викласти рибку, порізану великими шматками і теж посолити.
Потім цибулю, порізану півкільцями.
Картоплю нарізати тонкими пластинками, скласти в окрему чашку, залити майонезом, посолити, додати приправу і гарно перемішати.
Потім викласти шар із картоплі. Поставити в духовку на годину, при 200°С.
Можна замість солі на кожному етапі додавати соєвий соус. Тоді страва буде коричневого відтінку.
www.recepti.biz.uaРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Рецепт супа гуляш. Суп гуляш венгерский рецепт.
Магазин Красной Икры - оладьи из рыбной икры. Рецепты вкусных оладьев.
Готовим со вкусом: легкие блюда.
Салат из морепродуктов - оригинальные салаты из морепродуктов. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter