Риба, запечена з гарбузом
- Риба (філе тріски) 1 кг
- Гарбуз 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Зелень (кріп, петрушка)
- Сметана (20%) 250 г
- Кефір 250 г
- Яйце куряче 3 шт.
- Масло вершкове 50 г
- Сіль
- Перець чорний
- Горіх мускатний (мелений)
Рибу відокремити від кісток, обробити на філе, нарізати на невеликі шматочки і покласти у термостійку посудину.
Гарбуз нарізати тонкими скибочками і укласти шаром на рибу. Гарбуз поперчити і приправити мускатним горіхом.
Нарізану ріпчасту цибулю півкільцями і зелень покласти на гарбуз.
Змішати кефір, сметану, яйця, все посолити і полити заливкою рибу. (Риба та овочі повинні бути повністю залиті заливкою).
Підготовлені рибу та овочі відправити в нагріту духовку до 200°С на 40 хвилин.
Після закінчення часу полити розтопленим вершковим маслом.
Салат з маринованих опеньокМясных, фруктовых и экзотических салатов
Набор для суши роллов Мидори: как в домашних условиях приготовить йогурт. Домашний йогурт Лактина.
Рецепты праздничных закусок с фотоКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Мультиварка Philips: как испечь пирог из тыквы.
Вкусные рецепты с фото: паска рецепти з фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter