Риба, запечена з часником і цибулею
1127
інгредієнти:
- Риба (філе морської риби) 500 г
- Часник 5 зуб.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна
- Кетчуп
Часник очистити і подрібнити.
Змастити часником рибне філе, попередньо посоливши його. Залишити філе з часником на дві години.
Потім кожен шматок умочити в олію.
Потім обмазати кетчупом і викласти на деко, змащене олією.
Зверху засипати дрібно нарізаною цибулею.
Деко відправити в розігріту духовку і запікати рибу 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Вкусные и простые рецепты салатов - салати з язика з фото.
Рецепт пасхи в хлебопечке мулинекс уноРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі