Риба дорадо запечена в солі
977
інгредієнти:
- Риба дорадо 2 шт.
- Сіль (велика, морська) 300 г
Рибу (свіжу, з головою, у шкірі) помити й висушити серветкою. Обсипати з двох сторін сіллю. Лимон на даному етапі для краси.
15 хвилин при температурі 220 градусів тримати в духовій шафі.
Викласти на тарілку, акуратно відкрити "кришку" і прикрасити лимоном.
Кулинарные рецепты от Tramontina: бите скло десерт рецепт. Рецепты тортов на любой вкус.
Готовим со вкусом: рецепты салатов с креветками с фотографиями. Рецепты для пекарни.
Приготовление блюда в микроволновки для кремлевской диеты www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі