Риба, запечена у вершково-лимонному соусі
- Риба (свіжа: пеленгас, судак, короп) 500 г
- Лимон (лайм) 1 шт.
- Борошно пшеничне 2 ст.л.
- Вершки (25-30%) 100 г
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Сіль
- Спеції (для риби)
- Сухарі панірувальні 2 ст.л.
- Сир твердий 4 ст.л.
- Зелень (свіжа: базилік, петрушка)
- Картопля
Рибу нарізати на порційні шматки.
Посолити, натерти прянощами для риби, обваляти в борошні.
"Прянощі для риби" - куркума, імбир, суха гірчиця, коріандр, селера, мускат, розмарин, перець.
Обсмажити шматки риби на сильному вогні з додаванням оливкової олії до утворення рум'яної скоринки.
Викласти у вогнетривку тарілку і скропити лимонним соком.
Шкірку лимона подрібнити у цедру.
Перемішати сир, подрібнену зелень, лимонну цедру і сухарі.
Рибу залити вершками і при бажанні додати відварену картоплю (тоді відразу отримається і гарнір).
Посипати сирною сумішшю і запікати в розігрітій до 180-200°C духовці близько 10 хвилин, доки сир не підрум'яниться.
http://recepti.biz.ua пост рецепты
Рецепты салатов на любой вкус: салат радичио рецепты. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
http://recepti.biz.ua рецепты салатов из языка
Мультиварка Philips - приготовление блюд в микроволновке рецепты.
Готовим со вкусом: салаты с апельсинами рецепты. Осетинские пироги на заказ.
Рецепты Приготовления - праздничные первые блюда.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter