Риба, запечена у листках цибулі порею
- Риба (біла, філе) 400 г
- Цибуля порей
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Перець чилі 1 шт.
- Коріандр (мелений) 0.5 ч.л.
- Куркума 0.5 ч.л.
- Лимон
- Олія рослинна
- Сіль
Зелену частину цибулі порею занурити у киплячу воду на 2 хвилини, потім відкинути на дуршлак і занурити у холодну воду. Таким чином листки збережуть свій яскравий колір.
Дрібно нарізати ріпчасту цибулю, часник і перець чилі.
Цедру лимона натерти на дрібній тертці.
Обсмажити в олії цибулю і часник.
Додати цедру лимона, куркуму, коріандр і сіль. Обсмажувати, помішуючи, ще 4 хвилини.
Викласти декілька листків цибулі порею злегка унахлест.
Рибне філе вимити, обсушити серветками, викласти на листя, зверху - овочеву масу.
Згорнути у рулетики, скропити олією, укласти на деко і запікати в духовці 30 хвилин при 180°С.
Спецакция от легендарной доставки - украинская кухня доставка. Мебельная фабрика Стильные Кухни.
Рецепты Приготовления - рецепти до нового року.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепти торти з фото. Готовим со вкусом.
Рецепты оригинальной Холодной закуски тут
Песочный пирог с яблоками и творогом видеопесочный пирог с яблоками
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты салат с морепродуктами. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter