Риба, запечена у лаваші
- Риба свіжа
- Лаваш
- Помідор
- Кінза
- Масло вершкове
- Спеції (сіль і перець)
- Сік лимона
Лаваш змастити вершковим маслом.
Рибу почистити, посолити, поперчити, побризкати лимонним соком і покласти на лаваш.
У тушку риби покласти нарізану кінзу, часточки помідора (можна пару кілець ріпчастої цибулі додати), шматочок вершкового масла, посолити начинку.
Рибу загорнути у лаваш.
Лаваш загорнути у фольгу і відправити у вже нагріту до 190 градусів духовку на 40 хвилин.
Рибу подавати у лаваші із свіжими овочами або з будь-яким овочевим салатом.
Шоколадный пудинг здесь
Сенсационный Термомикс ТМ5 - салат кучками. Доставка готовой еды на неделю.
recepti.biz.uaДиетические рецепты. Рецепты всевозможных диет
Суп чанахи рецептСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кондитерские формы - кокосовые кексы рецепт. Очень вкусные кексы.
Салат морепродукты рецепт http://recepti.biz.ua
Рецепты приготовления блюд: рецепты новогодних блюд с фотографиями. Готовим со вкусом.
Кулинарный сайт блокнот. Сайт кулинарной телепередачи готовим дома на канале стб.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter