Риба, запечена у грибному соусі зі свіжою капустою

ДРУГІ СТРАВИ
611 Риба, запечена у грибному соусі зі свіжою капустою
Фото - Риба, запечена у грибному соусі зі свіжою капустою
інгредієнти:
  • Риба минтай 1 кг
  • Капуста білоголова
  • Гриби білі (опеньки)
  • Масло вершкове
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Лист лавровий 3 шт.
  • Перець духмяний горошком 6 шт.
  • Сметана (30%, майонез) 1 упак.
  • Цукор-пісок 1 ст.л.

Відварити у невеликій кількості води сушені гриби. Вийняти з відвару і, нарізавши скибочками, обсмажити з цибулею.

Капусту нашаткувати, залити грибним відваром, посолити, додати масло. Закрити кришкою і тушкувати на повільному вогні.

Через 40-50 хвилин додати у капусту подрібнену і злегка обсмажену ріпчасту цибулю, цукор, лавровий лист, перець. Тушкувати до готовності.

Підготовлену рибу нарізати, посолити, поперчити і підрум'янити на розігрітій олії з обох сторін.

Змастити форму для запікання вершковим маслом, викласти капусту, поверх неї рибу, посипати грибами, і, заливши сметаною, запекти у духовці при 200 градусах приблизно 30-35 хвилин.

Салат с жареными грибами и яйцами и картошкойСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Легкие блюдаФедерация легкой атлетики. Новости легкой атлетики

Медовик рецепт быстрыйКулинарные рецепты. Рецепты и советы

Рецепты здоровой выпечки - простые рецепты десертов без выпечки с фото. Рецепты Для Мультиварки.

Рецепт салата мимоза с сырок здесь

Как приготовить летний салат - мимоза салат рецепт. Салат Мимоза.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter