Риба, запечена у грибному соусі зі свіжою капустою
- Риба минтай 1 кг
- Капуста білоголова
- Гриби білі (опеньки)
- Масло вершкове
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Лист лавровий 3 шт.
- Перець духмяний горошком 6 шт.
- Сметана (30%, майонез) 1 упак.
- Цукор-пісок 1 ст.л.
Відварити у невеликій кількості води сушені гриби. Вийняти з відвару і, нарізавши скибочками, обсмажити з цибулею.
Капусту нашаткувати, залити грибним відваром, посолити, додати масло. Закрити кришкою і тушкувати на повільному вогні.
Через 40-50 хвилин додати у капусту подрібнену і злегка обсмажену ріпчасту цибулю, цукор, лавровий лист, перець. Тушкувати до готовності.
Підготовлену рибу нарізати, посолити, поперчити і підрум'янити на розігрітій олії з обох сторін.
Змастити форму для запікання вершковим маслом, викласти капусту, поверх неї рибу, посипати грибами, і, заливши сметаною, запекти у духовці при 200 градусах приблизно 30-35 хвилин.
Салат с жареными грибами и яйцами и картошкойСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Легкие блюдаФедерация легкой атлетики. Новости легкой атлетики
Медовик рецепт быстрыйКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепты здоровой выпечки - простые рецепты десертов без выпечки с фото. Рецепты Для Мультиварки.
Рецепт салата мимоза с сырок здесь
Как приготовить летний салат - мимоза салат рецепт. Салат Мимоза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter