Риба, запечена у фользі із овочами
- Філе рибнe
- Цибуля ріпчаста
- Морква
- Капуста цвітна
- Майонез
- Спеції
Рибку очистити від шкіри і розібрати філе на шматочки. Порізати на шматочки розміром трохи більше сірникової коробки.
Цибулю кільцями порізати, моркву порізати кружечками, капусту цвітну розібрати на суцвіття і обдати окропом.
Рибку на півгодини замаринувати у майонезі+рибні спеції.
У центр фольги, розрізаної на шматочки розміром приблизно 1/4 зошитового листа, покласти цибулю, цвітну капусту, моркву і накрити все шматочком рибки, зверху натерти сир.
Із фольги зробити подобу човника, ліву і праву частину стиснути у тоненькі трубочки. Підкрутити щільно до центру і укласти на деко. Запікати до готовності.
Вкусные рецепты просто: вторые блюда по домашнему. Невероятно вкусные рецепты блюд.
Праздничные новогодние салаты мастер классКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Пицца в картинках. Рецепты приготовления пиццы в картинках.
Рецепты с фото - рецепт пампушек с фото. Готовим со вкусом.
Как приготовить летний салат: рецепты салата из морепродуктов. Рецепты Приготовления.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter