Риба, запечена у фользі, із гарніром з рису
- Риба (форель)
- Лимон
- Базилік
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Рис (довгозерний, пропарений) 1 скл.
- Олія рослинна
- Сіль
- Приправа (куркума, карі)
- Вода 2 скл.
- Естрагон
Взяти готове філе або зрізати з риби кістки.
Розрізати рибу на порційні шматки, викласти кожен шматок шкірою вниз на невеликі аркуші фольги, посолити, посипати сухим базиліком (свіжим). На кожну порцію риби покласти по кружечку лимона. Загорнути фольгу конвертиком.
Викласти конвертики на деко. Поставити в нагріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Розгорнути фольгу.
Гарнір. Дрібно нарізати цибулю.
На гарячу сковорідку налити трохи олії.
Цибулю обсмажити до світло-жовтого кольору.
Висипати на сковорідку рис, посипати приправою і обсмажити кілька хвилин.
Залити рис двома склянками киплячої води. Щільно закрити кришкою. Хвилин через 10-12 рис готовий. Вода повинна увібратися в рис. Вимкнути вогонь, дати ще постояти під кришкою.
Рецепты праздничных тортов: торт на день народження.
recepti.biz.ua рецепты консервация овощей на зиму
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Маковый торт рецептура. Маковый пирог маковый торт рецепт.
Рецепт приготовления салат мимоза. Рецепт салата мимоза классический.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter