Риба запечена у фользі
- Риба 1 шт.
- Олія 50 г
- Сіль
Рибу помити, очистити. Відрізати хвіст, щоб він не пошкодив фольгу, зробити хрестові надрізи на боках. Фольгу відірвати у три рази довше риби і скласти навпіл матовою частиною у середину. Укласти на фольгу, посолити з усіх сторін. Можна збризнути лимонним соком. Сформувати із фольги щось на кшталт коробочки і полити олією. Довгі сторони "коробочки" з'єднати і загорнути рулетиком, стежачи за тим, щоб боковини не опустилися, а то олія витече. Над рибою повинно залишитися трохи повітря, загорнути боковинки, покласти на деко і в гарячу духовку хвилин на 30-40.
Рецепты Приготовления: рецепты диетические. Карнивит Q10.
ЗдесьСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты к Великому ПостуРецепты на любой вкус и день. Рецепты постных блюд
recepti.biz Рецепты блюд. Рецепты любимых блюд
recepti.biz Рецепты всевозможных диет. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter