Риба, запечена по-шведськи
- Сьомга 400 г
- Бульйон рибний 200 мл
- Жовток 1 шт.
- Сіль
- Помідор свіжий 1 шт.
- Помідор маринований 1 шт.
- Гриби мариновані 2 ст.л.
- Моцарела 1 ст.л.
- Лимон
- Зелень петрушки
Рибу злегка відварити у підсоленій воді. На сковороду вилити бульйон, добре уварити, зняти з вогню, злегка остудити, додати жовток, посолити, додати вичавлений солоний помідор і добре перемішати.
Посуд із вогнетривкого скла змастити жиром, укласти рибу, нарізаний помідор, посипати грибами, залити соусом, посипати сиром. Запікати у духовій шафі. Прикрасити маленькими шматочками лимона і зеленню петрушки.
www.recepti.biz.uaТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
кулинарные рецепты с пошаговым описанием
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Фотографии готовых блюд и процесса приготовления
Салат с Курицей, орешками и сухарикамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Готовим со вкусом: рецепт салата с морепродуктов.
Вкусные рецепты с фото: салаты из яблок. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
recepti.biz.ua салат оливье мимоза рецепт
recepti.biz эспрессо
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter