Риба, запечена по-шведськи

ДРУГІ СТРАВИ
1984 Риба, запечена по-шведськи
Фото - Риба, запечена по-шведськи
інгредієнти:
  • Сьомга 400 г
  • Бульйон рибний 200 мл
  • Жовток 1 шт.
  • Сіль
  • Помідор свіжий 1 шт.
  • Помідор маринований 1 шт.
  • Гриби мариновані 2 ст.л.
  • Моцарела 1 ст.л.
  • Лимон
  • Зелень петрушки

Рибу злегка відварити у підсоленій воді. На сковороду вилити бульйон, добре уварити, зняти з вогню, злегка остудити, додати жовток, посолити, додати вичавлений солоний помідор і добре перемішати.

Посуд із вогнетривкого скла змастити жиром, укласти рибу, нарізаний помідор, посипати грибами, залити соусом, посипати сиром. Запікати у духовій шафі. Прикрасити маленькими шматочками лимона і зеленню петрушки.

www.recepti.biz.uaТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ

кулинарные рецепты с пошаговым описанием

картинки Спартак м

http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Фотографии готовых блюд и процесса приготовления

Салат с Курицей, орешками и сухарикамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Готовим со вкусом: рецепт салата с морепродуктов.

Вкусные рецепты с фото: салаты из яблок. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

recepti.biz.ua салат оливье мимоза рецепт

recepti.biz эспрессо

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter