Риба запечeна "По-іранськи"
- Риба (товстолобик, пеленгас, короп) 4 кг
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Часник 6 шт.
- Лавровий лист 3 шт.
- Кріп (зелень)
- Олія рослинна
- Спеції (сіль, перець)
Велику рибу почистити, помити, відділити голову і хвіст (на юшку), розрізати по довжині (відокремити кістку), порційно розділити на шматочки по 3-4 см. Посолити, поперчити, дати просолитися 10-15 хвилин.
Деко рясно змастити олією, укласти цибулю ріпчасту, нарізану кільцями, часник (зубки у шкірці).
Зверху укласти щільно рибу, між шматочками покласти лавровий лист.
Рибу рясно посипати сухою зеленню кропу.
Заздалегідь розігріти духовку і випікати при температурі 180 градусів приблизно 30 хвилин (все залежить від кількості риби). Якщо часник у шкірці м'який, то риба готова.
Подавати гарячою.
Салат з плавленим сиромСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Мясные блюда для фуршетаВНИИ мясной промышленности
Рецепты мясных слоенных салатов. Рецепты мясных салатов с ветчиной.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - салат из брокколи рецепты. Рецепт похудения в одной капсуле.
Салат креветки рецепт авокадоКулинарные рецепты
Рецепты мясных закусок с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Крещатый Яр торт рецепт с фотоТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter