Риба запечeна "По-іранськи"

ДРУГІ СТРАВИ
599 Риба запечeна "По-іранськи"
Фото - Риба запечeна
інгредієнти:
  • Риба (товстолобик, пеленгас, короп) 4 кг
  • Цибуля ріпчаста 5 шт.
  • Часник 6 шт.
  • Лавровий лист 3 шт.
  • Кріп (зелень)
  • Олія рослинна
  • Спеції (сіль, перець)

Риба запечeнная Велику рибу почистити, помити, відділити голову і хвіст (на юшку), розрізати по довжині (відокремити кістку), порційно розділити на шматочки по 3-4 см. Посолити, поперчити, дати просолитися 10-15 хвилин.

Риба запечeнная Деко рясно змастити олією, укласти цибулю ріпчасту, нарізану кільцями, часник (зубки у шкірці).

фото Риба запечeнная Зверху укласти щільно рибу, між шматочками покласти лавровий лист.

Риба запечeнная Рибу рясно посипати сухою зеленню кропу.

Риба запечeнная Заздалегідь розігріти духовку і випікати при температурі 180 градусів приблизно 30 хвилин (все залежить від кількості риби). Якщо часник у шкірці м'який, то риба готова.

Подавати гарячою.

 

Салат з плавленим сиромСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Мясные блюда для фуршетаВНИИ мясной промышленности

Рецепты мясных слоенных салатов. Рецепты мясных салатов с ветчиной.

Рецепты быстрой и вкусной диеты - салат из брокколи рецепты. Рецепт похудения в одной капсуле.

Салат креветки рецепт авокадоКулинарные рецепты

Рецепты мясных закусок с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Крещатый Яр торт рецепт с фотоТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter