Риба, запечена під сметаною
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Хмелі-сунелі 1 ч.л.
- Риба (морська, нототенія, морський окунь) 450 г
- Сметана 4 ст.л.
- Приправа (для риби) 2 ч.л.
Розморозити шматки рибки.
Почистити від луски, ножицями прибрати плавники. Сполоснути.
Якщо риба була заморожена не порційно - порізати на порційні шматки.
Скласти у ємність для запікання (спеціальна або скляна посудина).
Нарізати почищену цибулю не товстими кільцями.
Рибу приправити і посолити (якщо у приправі немає солі).
Розкласти на рибу цибулю, роз'єднуючи злегка кільця. Цибуля відмінно йде як гарнір до цієї страви - кількість можна збільшити до 3-5 цибулин (за наявності режиму гриль вона добре рум'яниться).
Приправити цибулю хмелі-сунелі, посолити злегка.
Викласти сметану на рибку поверх цибулі.
Запекти в духовці при 160 градусах протягом 30 хвилин.
Якщо риба почне підсихати - накрити кришкою або фольгою (але тоді стежити, щоб сильно не запарилася - інакше буде розвалюватися).
Лазанья со шпинатом и рикоттой по рецептулазанья со шпинатом
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
ЗдесьПраздничные подборки рецептов. Кулинарные рецепты
Духовые шкафы Bosch - рецепт мясо с черносливом в духовке.
Готовим со вкусом: салати з крабовими паличками рецепти. Рецепты Для Мультиварки.
Салат с Белыми грибами и Курицей с сыромМясных, фруктовых и экзотических салатов
Студия дизайна интерьеров: кухня с юлией высоцкой. Салоны кухонной мебели.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter