Риба, запечена під сметаною

ДРУГІ СТРАВИ
1053 Риба, запечена під сметаною
Фото - Риба, запечена під сметаною
інгредієнти:
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Хмелі-сунелі 1 ч.л.
  • Риба (морська, нототенія, морський окунь) 450 г
  • Сметана 4 ст.л.
  • Приправа (для риби) 2 ч.л.

Риба, запечена під сметаною інгредієнти Розморозити шматки рибки.

Риба, запечена під сметаною Почистити від луски, ножицями прибрати плавники. Сполоснути.

Якщо риба була заморожена не порційно - порізати на порційні шматки.

Скласти у ємність для запікання (спеціальна або скляна посудина).

фото Риба, запечена під сметаною Нарізати почищену цибулю не товстими кільцями.

Риба, запечена під сметаною Цибуля ріпчаста Рибу приправити і посолити (якщо у приправі немає солі).

Риба, запечена під сметаною Хмелі-сунелі Розкласти на рибу цибулю, роз'єднуючи злегка кільця. Цибуля відмінно йде як гарнір до цієї страви - кількість можна збільшити до 3-5 цибулин (за наявності режиму гриль вона добре рум'яниться).

Риба, запечена під сметаною Риба Приправити цибулю хмелі-сунелі, посолити злегка.

Риба, запечена під сметаною Сметана Викласти сметану на рибку поверх цибулі.

Запекти в духовці при 160 градусах протягом 30 хвилин.

Якщо риба почне підсихати - накрити кришкою або фольгою (але тоді стежити, щоб сильно не запарилася - інакше буде розвалюватися).

Лазанья со шпинатом и рикоттой по рецептулазанья со шпинатом

http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов

ЗдесьПраздничные подборки рецептов. Кулинарные рецепты

Духовые шкафы Bosch - рецепт мясо с черносливом в духовке.

Готовим со вкусом: салати з крабовими паличками рецепти. Рецепты Для Мультиварки.

Салат с Белыми грибами и Курицей с сыромМясных, фруктовых и экзотических салатов

Студия дизайна интерьеров: кухня с юлией высоцкой. Салоны кухонной мебели.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter