Риба, запечена під овочами
- Філе риби (сом, минтай, хек) 0.5 кг
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор 1 шт.
- Спеції (імбир, перець чорний мелений, сіль)
- Зелень
- Сметана (майонез) 3 ст.л.
- Сир твердий 100 г
- Олія рослинна
Спасерувати до напівготовності цибулю та моркву, можна додати помідор (або ложечку соусу томатного чи кетчупу). Додати зелень, посолити, поперчити.
Рибу посолити, поперчити, заправити меленим імбиром (можна додати спецій різних).
Викласти шубу поверх риби.
Змастити шубу сметаною (або майонезом) або сумішшю сметани і майонезу.
Натерти на велику тертку сир.
Випікати при 180-200 градусах у духовці хвилин 25-30 до золотистої скоринки сиру.
При бажанні посипати свіжою зеленню. Можна подати до будь-якого гарніру.
Читать пошаговый фото рецепт торта. Рецепты салат с консервированным лососем пошаговый с фото.
Рецепты салатов с фото www.recepti.biz.ua
Салаты с апельсинами рецепты с фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter