Риба, запечена під овочами

ДРУГІ СТРАВИ
2846 Риба, запечена під овочами
Фото - Риба, запечена під овочами
інгредієнти:
  • Філе риби (сом, минтай, хек) 0.5 кг
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Помідор 1 шт.
  • Спеції (імбир, перець чорний мелений, сіль)
  • Зелень
  • Сметана (майонез) 3 ст.л.
  • Сир твердий 100 г
  • Олія рослинна

Риба, запечена під овочами інгредієнти Спасерувати до напівготовності цибулю та моркву, можна додати помідор (або ложечку соусу томатного чи кетчупу). Додати зелень, посолити, поперчити.

Риба, запечена під овочами Рибу посолити, поперчити, заправити меленим імбиром (можна додати спецій різних).

фото Риба, запечена під овочами Викласти шубу поверх риби.

Риба, запечена під овочами Філериби Змастити шубу сметаною (або майонезом) або сумішшю сметани і майонезу.

Риба, запечена під овочами Морква Натерти на велику тертку сир.

Випікати при 180-200 градусах у духовці хвилин 25-30 до золотистої скоринки сиру.

Риба, запечена під овочами Лукрепчатий При бажанні посипати свіжою зеленню. Можна подати до будь-якого гарніру.

Читать пошаговый фото рецепт торта. Рецепты салат с консервированным лососем пошаговый с фото.

Рецепты салатов с фото www.recepti.biz.ua

Салаты с апельсинами рецепты с фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter