Риба, запечена під кукурудзяним соусом
- Філе риби 1 кг
- Квасоля (стручкова заморожена) 400 г
- Кукурудза (консервована) 1 бан.
- Цибуля ріпчаста 1.5 шт.
- Лимон 0.5 шт.
- Кріп
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець
- Спеції
Соус. Нарізати цибулю півкільцями або шматочками.
Обсмажити до золотавого кольору.
Покласти обсмажену цибулю в ємність, додати кукурудзу, з якої, попередньо, злити рідину, нарізаний кріп, і блендером перетворити все в пюре. Для пікантності додати лимонний сік, перець і сіль.
Посипати філе приправами.
У ємність для запікання викласти шар заздалегідь розмороженої стручкової квасолі, трохи посолити.
Зверху викласти рибку.
Вкрити все соусом і відправити в розігріту духовку хвилин на 20.
Кулинарные рецепты праздничных блюдПраздничные подборки рецептов. База рецептов. Кулинарные рецепты
Рецепты приготовления блюд: рецепты приготовления шубы. Настоящий суп харчо с фото.
Как приготовить вкусный шашлык: домашний майонез миксером видео.
Мультиварки для выпечки - праздничный салат на новый год. Праздничные салаты.
Рецепты шашлыков: шашлык из куриных сердец. Заказ шашлыков из отборного мяса.
Пошаговые рецепты от шеф-повара: рецепты пошаговые с фото. Как приготовить летний салат.
Классический рецепт торта наполеон. Торт наполеон бабушкин рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter