Риба запечена або смажена
- Риба (пікша) 900 г
- Сіль 2 ч.л.
- Сік лимонний 3 ч.л.
- Порошок часниковий (часник) 1 ч.л.
- Перець чорний (мелений) 0.5 ч.л.
- Кмин (мелений) 1 ч.л.
- Горіх мускатний (мелений)
- Кориця (мелена)
- Приправа (для риби)
Рибу нарізати квадратиками 5x5 см. Промити у дуршлаку холодною водою, дати воді стекти.
Змішати всі прянощі. Покласти рибу у широку неглибоку миску, додати суміш прянощів, лимонний сік та олію. Добре перемішати так, щоб кожен шматок риби був покритий сумішшю.. Поставити миску на 1 годину у холодильник.
Покласти шматок фольги на решітку або деко. На фольгу укласти шматки риби і запікати у попередньо нагрітій духовці протягом 5 хвилин із кожного боку на середньому вогні.
Підготовлену описаним способом рибу можна смажити у киплячій олії у глибокій сковороді.
Рибу можна подавати на закуску або як окрему страву із салатом та смаженою картоплею.
ТутРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Салат с жареными грибами рецепт с фото оченьКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото
Рождество рецепты. Индейка рецепт Рождество.
recepti.biz.uaРецепты и советы
Как приготовить летний салат: рецепт салата с буряком. Кулинарные рецепты от Tramontina.
www.recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Салаты рецепты - рецепт салата мимоза с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
http://recepti.biz.uaТорты и пирожные на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter