Риба запечена або смажена

ДРУГІ СТРАВИ
639 Риба запечена або смажена
Фото - Риба запечена або смажена
інгредієнти:
  • Риба (пікша) 900 г
  • Сіль 2 ч.л.
  • Сік лимонний 3 ч.л.
  • Порошок часниковий (часник) 1 ч.л.
  • Перець чорний (мелений) 0.5 ч.л.
  • Кмин (мелений) 1 ч.л.
  • Горіх мускатний (мелений)
  • Кориця (мелена)
  • Приправа (для риби)

Рибу нарізати квадратиками 5x5 см. Промити у дуршлаку холодною водою, дати воді стекти.

Змішати всі прянощі. Покласти рибу у широку неглибоку миску, додати суміш прянощів, лимонний сік та олію. Добре перемішати так, щоб кожен шматок риби був покритий сумішшю.. Поставити миску на 1 годину у холодильник.

Покласти шматок фольги на решітку або деко. На фольгу укласти шматки риби і запікати у попередньо нагрітій духовці протягом 5 хвилин із кожного боку на середньому вогні.

Підготовлену описаним способом рибу можна смажити у киплячій олії у глибокій сковороді.

Рибу можна подавати на закуску або як окрему страву із салатом та смаженою картоплею.

ТутРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

Салат с жареными грибами рецепт с фото оченьКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото

Рождество рецепты. Индейка рецепт Рождество.

recepti.biz.uaРецепты и советы

Как приготовить летний салат: рецепт салата с буряком. Кулинарные рецепты от Tramontina.

www.recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Салаты рецепты - рецепт салата мимоза с фото. Поможем выйти замуж в Германию.

http://recepti.biz.uaТорты и пирожные на заказ