Риба запечена

ДРУГІ СТРАВИ
839 Риба запечена
Фото - Риба запечена
інгредієнти:
  • Риба (вітер-риба) 450 г
  • Часник 3 зуб.
  • Імбир (корінь, натертий) 1 ч.л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Сік лимона 3 ст.л.
  • Приправа (для риби)
  • Майoнез 1 ст.л.
  • Кріп, петрушка

Рибу скропити соком лимона. Все натерти сумішшю часнику, соку лимона, солі, імбиру та олії. Закріпити хвіст із головою. У порожнину черевця покласти кріп і петрушку, порізані і змішані з вершковим маслом. Дати постояти півгодини. Змастити майонезом і запекти в пекарському папері 20 хвилин при 200°С. Злегка остудити. На гарнір підійде зелений салат.

Куриный рулет Фантазия. Куриные рулеты в беконе с ананасовой начинкой.

recepti.biz.ua рецепт приготовления плов по узбекски

recepti.biz.uaПроизводство и поставки варенья и джемов из ягод и фруктов. Рецепты варенья

Праздничные новогодние блюда. Новогодние рецепты праздничных блюд.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter