Риба запечена
839
інгредієнти:
- Риба (вітер-риба) 450 г
- Часник 3 зуб.
- Імбир (корінь, натертий) 1 ч.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Сік лимона 3 ст.л.
- Приправа (для риби)
- Майoнез 1 ст.л.
- Кріп, петрушка
Рибу скропити соком лимона. Все натерти сумішшю часнику, соку лимона, солі, імбиру та олії. Закріпити хвіст із головою. У порожнину черевця покласти кріп і петрушку, порізані і змішані з вершковим маслом. Дати постояти півгодини. Змастити майонезом і запекти в пекарському папері 20 хвилин при 200°С. Злегка остудити. На гарнір підійде зелений салат.
Куриный рулет Фантазия. Куриные рулеты в беконе с ананасовой начинкой.
recepti.biz.ua рецепт приготовления плов по узбекски
recepti.biz.uaПроизводство и поставки варенья и джемов из ягод и фруктов. Рецепты варенья
Праздничные новогодние блюда. Новогодние рецепты праздничных блюд.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі