Риба запечена
677
інгредієнти:
- Риба свіжа 1.5 кг
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Спеції для риби з лимоном 4 ст.л.
- Сухарі панірувальні 3 ст.л.
- Вино біле сухе 0.5 скл.
Рибу обмазати спеціями, сіллю, перцем, залити вином білим. Залишити на ніч. Можна на пару годин. Начинити засмажкою - цибулею з морквою. Укласти на фольгу. Запікати хвилин 40 у духовці при 180 градусах. Рибку перед тим як начинити фаршем, краще порізати на шматки порційні (оскільки в готовому вигляді складніше через хребет, він твердий і риба може розсипатися), скласти їх у формі цілої риби, потім начинити.
Рецепты к праздничному новогоднему ужину 2007 г тут
www.recepti.biz.ua рецепт салат с омлетом
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі