Риба з цибулею та оцтом
771
інгредієнти:
- Риба 1 кг
- Цибуля 2 шт.
- Олія 2 скл.
- Сік томатний 0.5 скл.
- Оцет 0.5 скл.
- Перець чорний
Рибу помити, очистити від луски, видалити плавники і нарізати на шматки. Цибулю нарізати кільцями.
У каструлі чергувати ряд риби, потім ряд цибулі. На верхній шар риби покласти цибулю. Додати сіль, рослинну олію, томатний сік, оцет, лавровий лист і чорний перець.
Тушкувати на повільному вогні 1,5-2 години. Готову рибу можна подавати з відвареною картоплею.
Кулинарные рецепты великого поста. Великий пост 2007 рецепты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі