Риба з цибулею та оцтом

ДРУГІ СТРАВИ
771 Риба з цибулею та оцтом
Фото - Риба з цибулею та оцтом
інгредієнти:
  • Риба 1 кг
  • Цибуля 2 шт.
  • Олія 2 скл.
  • Сік томатний 0.5 скл.
  • Оцет 0.5 скл.
  • Перець чорний

Рибу помити, очистити від луски, видалити плавники і нарізати на шматки. Цибулю нарізати кільцями.

У каструлі чергувати ряд риби, потім ряд цибулі. На верхній шар риби покласти цибулю. Додати сіль, рослинну олію, томатний сік, оцет, лавровий лист і чорний перець.

Тушкувати на повільному вогні 1,5-2 години. Готову рибу можна подавати з відвареною картоплею.

Кулинарные рецепты великого поста. Великий пост 2007 рецепты.