Риба з родзинками
- Пангасіус (філе) 400 г
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Родзинки 50 г
- Сік лимона 0.5 шт.
- Вино біле сухе 100 г
- Сіль
- Перець чорний
Приготувати продукти і спеції: розморозити рибу.
Почистити і порізати цибулю, промити і обсушити родзинки, вичавити лимон.
Нарізати філе на невеликі шматочки.
Додати лимонний сік і залишити.
У розігріту на сковороді олію покласти цибулю, довести до прозорості, додати родзинки, пару столових ложок вина, закрити кришкою хвилин на 10-15, тримати на маленькому вогні.
Потім покласти рибку, посолити, поперчити, додати решту вина, хвилин через 5-7 перевернути рибку, знову закрити кришкою і ще хвилин 5-7, потім вимкнути вогонь, і нехай постоїть мінімум хвилин 15.
Крем для торта: крем для торта из йогурта.
Как подобрать правильно диету: диетические блюда из говядины рецепты с фото. Блюда с рецептами.
Рецепт для приготовления плова. Плов рецепт приготовления.
Кулинарные рецепты от Tramontina: мясные салаты с грибами.
Кулинарные рецепты с пошаговыми фото. Пошаговый фото рецепт Пирога.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter