Риба з помідорами і сиром
- Філе тріски 500 г
- Помідор 3 шт.
- Сир сулугуні 300 г
- Сіль, перець
- Олія
Філе тріски (можна брати будь-яку рибу) розрізати на порційні шматки, натерти часниковою сіллю, перцем, скропити оливковою олією і дати постояти хвилин 10.
Помідори нарізати товстими кружечками, половину викласти у форму, змащену олією, зверху покласти шматки риби, а на них інші помідори.
Поставити в нагріту до 220 градусів духовку на 10-12 хвилин.
Вийняти, посипати натертим сулугуні і відправити назад в духовку під гриль, щоб сир розплавився і став золотистим.
Скачать картинки на Рабочий стол Российскую команду Спартак. Спартак в картинках.
Торты без выпечкиВкусный быстрый и простой Рецепт торт Наполеона классического
Простой рецепт приготовления плова. Узбекский плов рецепт приготовления.
Рецепты приготовления шубыРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Заготовки на зиму рецепты салаты.
ТутИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter