Риба з овочами, запечeна у фользі
- Філе тріски (морського язика) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Яблуко 1 шт.
- Селера стеблова 2 шт.
- Лимон (сік) 1 шт.
- Спеції для риби (кріп, сіль, перець)
Філе риби полити соком лимона, посипати приправою для риби, дати просочитися хвилин 20.
Моркву і цибулю очистити.
У яблука вирізати серцевину. Овочі і яблуко нарізати соломкою.
Стебла селери нарізати шматочками завдовжки 5 см.
Розстелити лист фольги, на фольгу викласти половину овочів, посолити, поперчити, полити соком лимона, посипати кропом.
Викласти на овочі філе риби, зверху овочі, що залишилися, посолити, приправити.
Загорнути фольгу конвертом, і в духовку на 30-40 хв при 180 градусах.
Із фольги викласти на тарілку, і прикрасити.
Диетические блюда для похудения - салати з курячим мясом. Вкуснейшие рецепты тут.
Кулинарные рецепты от Tramontina - ржаная закваска рецепт.
Мясные салаты с грибамиМониторинг предложений оптовых поставщиков мясной продукции
Рецепты крема для торта медовик. Рецепт торта медовик.
Кулинарные рецепты от Tramontina - ореховая паста рецепт. Рецепты тортов на любой вкус.
Рецепты для пароварки, вкусно - новые рецепты тортов с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter