Риба з овочами в духовці
- Риба (рибне філе: минтай або хек) 4 шт.
- Капуста білоголова
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Помідор (томатна паста)
- Гриби (глива)
- Спеції для риби
- Зелень
- Майонез
- Лимон 0.5 шт.
- Сир плавлений 2 шт.
Капусту нашаткувати, нарізати моркву, цибулю, перець і все покласти у сковороду для пасерування. Коли капуста готова, додати перекручені на м'ясорубці томати. Можна додати одну червону перчину.
Рибу нарізати на невеликі шматочки (філе на чотири частини) посолити, обмазати спеціями і майонезом.
Деко змастити жиром, на дно викласти половину смаженої капусти, потім рибу, скропити її соком половинки лимона і зверху викласти залишену капусту. Натерти сирки рівномірно по всьому листу і зробити "сіточку" з майонезу. У нагріту до 200 градусів духовку помістити рибку на 15 хвилин. Потім на 5 хв включити гриль або температуру підвищити, щоб скоринка красиво запеклася. Перед подачею посипати зеленню.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты блюд из рыбы. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Готовим со вкусом: кексы и маффины рецепты с фото.
Пицца в картинках. Рецепты приготовления пиццы в картинках.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter