Риба з овочами у конвертиках

ДРУГІ СТРАВИ
826 Риба з овочами у конвертиках
Фото - Риба з овочами у конвертиках
інгредієнти:
  • Філе рибне (палтус) 500 г
  • Кабачок 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Картопля 3 шт.
  • Апельсин 1 шт.
  • Лимон 1 шт.
  • Вино біле (мускатне) 2 ст.л.

Риба з овочів у конвертиках інгредієнтиКабачки вимити і моркву вимити і почистити. Нарізати овочі тонкими стрічками за допомогою ножа для чищення овочів.

Риба з овочів у конвертикахКартоплю почистити. Налити в каструльку трохи води, покласти в неї картоплю, готувати 7-10 хвилин після того, як вода закипить. (Щоб картопля була злегка не доварена).

фото Риба з овочів у конвертикахАпельсин і лимон очистити від шкірки. Із половини апельсина і половини лимона віджати сік. Соки перемішати. Решту половинок нарізати півкільцями.

Риба з овочів у конвертиках Філе рибнеФіле риби розрізати на 4 рівних шматочка, помити, просушити. Покласти у чашу, влити половину віджатого соку. Залишити маринуватися хвилин на 10.

Риба з овочів у конвертиках КабачокЛист пергаменту змастити оливковою олією. Розкласти на пергамент овочі (морква, кабачок, тонкі кружечки картоплі). Зверху покласти по шматочку рибного філе, потім - часточки апельсина і лимона. Присипати імбирем. Сік, що залишився, змішати з вином і змастити цією сумішшю верхній шар "пірамідки". Приправити сіллю, чорним перцем, дрібно нарізаною зеленню.

Риба з овочів у конвертиках МоркваПідняти кути пергаменту вгору і загорнути, щоб вийшли просторі мішечки. Деко змастити олією, покласти на нього конвертики.

Риба з овочів у конвертиках КартопляГотувати в розігрітій до 190 градусів духовці 40 хв. 

 

Купити вишиванку недорого: рецепт торта вишиванка. Осетинские пироги на заказ.

Теперь рисовать на стенах можно - оладьи как в детском саду.

Салат из Курицы и граната. Салат Курица под шубой.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter