Риба з овочами у конвертиках
- Філе рибне (палтус) 500 г
- Кабачок 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Картопля 3 шт.
- Апельсин 1 шт.
- Лимон 1 шт.
- Вино біле (мускатне) 2 ст.л.
Кабачки вимити і моркву вимити і почистити. Нарізати овочі тонкими стрічками за допомогою ножа для чищення овочів.
Картоплю почистити. Налити в каструльку трохи води, покласти в неї картоплю, готувати 7-10 хвилин після того, як вода закипить. (Щоб картопля була злегка не доварена).
Апельсин і лимон очистити від шкірки. Із половини апельсина і половини лимона віджати сік. Соки перемішати. Решту половинок нарізати півкільцями.
Філе риби розрізати на 4 рівних шматочка, помити, просушити. Покласти у чашу, влити половину віджатого соку. Залишити маринуватися хвилин на 10.
Лист пергаменту змастити оливковою олією. Розкласти на пергамент овочі (морква, кабачок, тонкі кружечки картоплі). Зверху покласти по шматочку рибного філе, потім - часточки апельсина і лимона. Присипати імбирем. Сік, що залишився, змішати з вином і змастити цією сумішшю верхній шар "пірамідки". Приправити сіллю, чорним перцем, дрібно нарізаною зеленню.
Підняти кути пергаменту вгору і загорнути, щоб вийшли просторі мішечки. Деко змастити олією, покласти на нього конвертики.
Готувати в розігрітій до 190 градусів духовці 40 хв.
Купити вишиванку недорого: рецепт торта вишиванка. Осетинские пироги на заказ.
Теперь рисовать на стенах можно - оладьи как в детском саду.
Салат из Курицы и граната. Салат Курица под шубой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter