Риба з овочами та арахісом у вершково-сирному соусі
763
інгредієнти:
- Філе риби (пангасіус) 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Печериці 100 г
- Броколі 300 г
- Сир плавлений вершковий 100 г
- Вершки (10%) 150 мл
- Сіль
- Арахіс 0.5 скл.
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Рибку нарізати невеликими шматочками. Посолити і поперчити. Викласти у вогнетривку форму.
Цибулю обсмажити на олії.
Додати болгарський перець.
Через 2 хвилини додати печериці. Повністю випарити рідину.
Капусту відварити до напівготовності у злегка підсоленій і підсолодженій киплячій воді.
На рибу викласти овочеву суміш.
Потім капусту.
Вершки нагріти і розплавити у них сир.
Залити вершково-сирною сумішшю рибу з овочами.
Посипати арахісом.
Запікати у розігрітій до 180 градусів духовці, до готовності риби (хвилин 30).
Рецепты Мультиварка Пошагово - рецепты пошагово с фото. Закупка-продажа сельхозпродукции.
ЗдесьКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі