Риба з овочами
- Рибне філе (горбуша, минтай, сьомга) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Морква 1 шт.
- Картопля 4 шт.
- Олія оливкова 4 ст.л.
- Помідор 2 шт.
- Цукор-пісок 2 ч.л.
- Лимон 2 шт.
- Зелень (кріп, петрушка) 20 г
- Сіль і перець
Цибулю нарізати півкільцями і часник крупно обсмажити разом на олії 3 хвилини.
Моркву нарізати соломкою.
Картоплю шматочками.
У обсмажені цибулю з часником додати моркву і картоплю і смажити 10 хвилин. Помідори очистити від шкірки.
Нарізати кубиками.
Після закінчення 10 хвилин смаження картоплі, додати помідори, цукор, сіль і перець. Тушкувати ще 7 хвилин.
Рибу нарізати порційними шматками і злегка посолити.
На тушковані овочі покласти рибу і зелень і по краях сковороди нарізаний на часточки лимон.
Тушкувати під закритою кришкою хвилин 20. Викласти зі сковорідки лимон і подавати страву поливши свіжим розрізаним лимоном.
Готовим со вкусом - кулинарные рецепты с пошаговым описанием.
Рецепты с малиной - кулинарные рецепты праздничных блюд. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Студия творческого развития - оладьи как в детском саду.
www.recepti.biz.uaПитомник французских бульдогов. Газета для изучающих французский
Рецепты выпечки с фото: украинская выпечка рецепты с фото. Рецепты Выпечки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter