Риба з корейською морквою
1343
інгредієнти:
- Риба (морська) 600 г
- Морква корейська 100 г
- Печериці 100 г
- Борошно
- Сіль
- Вершки (10%) 10 скл.
Рибу помити, обсушити, нарізати шматочками.
Натерти сіллю і спеціями. Залишити на 10 хвилин.
Запанірувати в борошні і обсмажити на олії.
Окремо обсмажити нарізані гриби.
Додати печериці з морквою до риби.
Залити вершками, довести до кипіння, вимкнути.
Подавати рибу з будь-яким гарніром або самостійно, поливши соусом, що утворився.
Таких салатов вы не еще ели: салати рецепти з фото. Готовим со вкусом.
рецепт приготовления шубы с селедкой
Купить яблоки, цены: салаты из яблок. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Пирог со шпинатом. Пироги со шпинатом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі