Риба з апельсинами у горщиках
- Риба свіжа 1 кг
- Печериці 200 г
- Сухе біле вино 400 мл
- Апельсин 300 г
- Масло вершкове 50 г
- Сухарі панірувальні 50 г
- Зелень 20 г
Печериці помити, почистити і порізати скибочками.
Апельсини помити і, не очищаючи від шкірки, нарізати кружечками.
Філе риби натерти сумішшю солі і перцю.
Горщики для запікання змастити вершковим маслом.
У горщик викласти рибу, потім апельсинки, полити вином і посипати сухарями.
Запікати в духовці при температурі 180 градусів 40 хвилин.
Для гарніру можна брати картопляне пюре або відварну картоплю.
Окрошка на воде с уксусом калорийностьВкусные и оригинальные рецепты приготовления окрошки
Мультиварки для выпечки - новогодний кекс рецепт. Праздничные Рецепты на любой вкус.
www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты сэндвичей американская кухня. Монтана рестран американской кухни санкт петербург.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter