Риба з ананасом та сиром
- Тілапія (філе) 300 г
- Цибуля порей 100 г
- Ананас (консервований, кружечки) 6 шт.
- Сир твердий 100 г
- Сироп фруктовий (ананасовий, від компоту) 100 мл
- Вершки (жирні, 35%) 200 мл
- Спеції (сіль, перець мелений білий)
Форму змастити олією, філе тілапії (грам по 100) розрізати навпіл, викласти у форму, посолити і поперчити.
Цибулю порей порізати кільцями, посипати рибку. Кільця ананасу розрізати навпіл, викласти на цибулю, щоб на кожен шматочок риби було по дві половинки ананаса.
Сир натерти на крупній тертці, посипати ним ананаси. Вершки і сироп змішати і полити сир.
Запікати в духовці при 220 градусах 35 хвилин.
Рецепт торта Киевский тут
Торт Киевский рецепт из 4 яиц. Рецепт Киевский торт.
Мультиварка Рецепты Творожен: рецепт лаваш на гриле. Гриль прижимной.
Рецепт творожной пасхи тут
Рецепт ужина на скорую руку из мясаКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Печенье конвертики с повидлом купитьПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Мультиварка Philips - рецепты приготовления блюд в микроволновке. Кулинарные блюда для худеющих.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter