Риба з ананасами під вершковим соусом
- Риба біла 0.4 кг
- Ананас консервований (кільцями) 0.5 бан.
- Вершки 150 мл
- Сік лимона 0.5 шт.
- Карі 0.5 ч.л.
- Сіль
- Перець чорний мелений
Із ананасів у чашку злити рідину і нарізати їх шматочками.
Філе будь-якої білої риби нарізати скибочками.
Із половинки лимона вичавити сік. Змішати його з рідиною від ананасів. Приправити сіллю і спеціями. Замаринувати у цьому складі рибку на півгодини.
На розігрітій сковороді злегка обсмажити ананаси, додати карі і продовжити обсмажувати під кришкою на невеликому вогні (якщо почне пригорати, можна підлити трохи вершків).
Рибу вийняти з маринаду, дати стекти рідині. У невелику каструльку викласти рибу і залити її вершками. Довести до кипіння.
З'єднати рибу з ананасами, якщо є необхідність, то посолити, і продовжити тушкувати на невеликому вогні, доки зайва рідина не випарується.
Подавати з рисом.
Банош рецепт с фото на молокеКулинарные рецепты. Рецепты и советы
www.recepti.biz.uaРецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Закупка-продажа сельхозпродукции - рецепты пошагово с фото. Закупка рецепты.
Салат из креветок паприки и яблок. Салат с сельдереем, яблоком и куриным филе.
Майонез в домашних условиях.
Рейтинг популярных кулинарных сайтовКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter