Риба "Ювілейна"
571
інгредієнти:
- Філе риби (морський язик) 1.5 кг
- Яйце 3 шт.
- Сухарі (мелені)
- Спеції (для риби)
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Печериці (свіжі) 6 шт.
- Вершки 300 г
- Сирок плавлений 1 шт.
Рибу порційно нарізати. Посипати спеціями. Залишити на годину.
Збити яйця. В іншу тарілку насипати сухарі.
Кожен шматочок риби спочатку змочити в яйці, потім запанірувати в сухарях. І обсмажити на повільному вогні.
Соус. Нарізати гриби і цибулю.
Обсмажити гриби з цибулею на соняшниковій або оливковій олії. Додати перець, сіль, вершки. Тушкувати майже до готовності на повільному вогні. У кінці додати натертий сир. Зачекати коли він розплавиться. Полити соусом рибу.
Отбивная куриная с грибами и сыром в духовкеотбивная куриная
Салат из брокколи с овощамиКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
ТутКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі