Риба в цибульному соусі
- Риба (філе) 1 кг
- Борошно 50 г
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Сіль (перець, приправа)
- Зелень (петрушка) 1 ст.л.
- Водa 50 мл
Філе риби обваляти в борошні, змішаним із сіллю і перцем.
Цибулю ріпчасту нарізати півкільцями.
Вершкове масло розтопити у сквороді і обсмажити в ньому цибулю.
Покласти в сковороду рибу і обсмажити кожну сторону по 10 хв.
Влити воду, закрити сковорідку кришкою і тримати на слабкому вогні ще 5 хв.
Посипати рибу петрушкою.
Рецепт приготовления Украинского борща с галушками. Рецепт Украинского борща с галушками.
Рецепт смачного тортаКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Французская кухня рецептыРецепт быстрого приготовления майонеза в домашних условиях у нас на сайте
Как приготовить летний салат: праздничные новогодние салаты. Готовим со вкусом.
Говяжья печень рецепты www.recepti.biz.ua
Поможем выйти замуж в Германию - рецепт закуски рафаэлло. Очень вкусные закуски.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter