Риба в томаті з цибулею
- Риба (біла)
- Цибуля ріпчаста (червона, біла, порей) 3 шт.
- Помідор (у власному соку) 1 бан.
- Овочі (асорті: морква, перець, цибуля) 1 упак.
- Спеції (перець горошком запашний і чорний, лавровий лист, сіль, кориця (палички), гвоздика)
![]()
Рибу очистити і нарізати шматочками невеликими.
Посолити й обсмажити в олії хвилин 10.
![]()
Цибулю нарізати великими шматочками.
Відправити цибулю на сковорідку і смажити в олії хвилин 15.
Потім, коли цибуля стане дуже м'якою, додати овочі.
Накрити все кришкою і зменшити вогонь. Готувати ще хвилин 10.
![]()
Томатний сік відправити у сотейник, цілі помідори порубати кубиками і відправити до соку.
![]()
Коли кубики придбають помаранчевий відтінок, значить, готово.
![]()
Додати томати до цибулі. Додати спеції. Перемішати гарно. Залишити на невеликому вогні під кришкою ще хвилин на 10.
Рибку викласти на дно посудини, яку потім потрібно відправити в духовку.
Залити рибку і відправити в духовку хвилин на 15-20, 180 градусів.
www.recepti.biz.uaсалати з маринованими грибами
Кулинарные рецепты от Tramontina - легкие блюда.
Рецепты Приготовления: рецепты салаты. Рецепты потрясающих салатов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter