Риба в соусі
- Риба свіжа 500 г
- Розсіл (огірковий або помідорний) 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Огірок маринований 1 шт.
- Гриби печериці (мариновані) 5 шт.
- Спеції
- Борошно пшеничне 1 ст.л.
Цибулину нашаткувати, спасерувати в суміші соняшникової олії та вершкового масла. Додати борошно, потримати 1-2 хвилини, влити тоненькою цівкою розсіл. Добре перемішати.
Тоненько порізати огірок і гриби, додати до соусу, підсипати сушених трав, поперчити, солити не треба.
Помістити в соус підготовлені шматочки риби, струснути, щоб вся риба покрилася соусом. Закрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні хвилин 15.
Подавати з картопляним пюре.
Рецепт крема для украшения тортаСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт салата с буряком. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты юлии высоцкой пирог с вишнейКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салатики рецепты Новинки на 2015 годРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter