Риба в соусі
- Риба 1.5 кг
- Олія рослинна
- Помідор 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Часник 6 зуб.
- Горіх мускатний
- Сіль
- Перець чилі 1 ч.л.
Рибу очистити від кісток і шкіри, нарізати шматками 3х3 см. Обсмажити у фритюрі до золотавої скоринки.
Помідори проткнути виделкою в декількох місцях, залити окропом на 2-3 хвилини і швидко охолодити.
Зняти шкірочку і нарізати кубиками 1х1 см.
Почистити часник і цибулю. Цибулю нарізати півкільцями.
У каструлі або сотейнику обсмажити разом цибулю і зубчики часнику до золотистого кольору.
Додати помідори і тушкувати 15-20 хвилин на середньому вогні. Пасту з перцю ретельно розтерти із невеликою кількістю отриманого соусу і влити в основну масу. Посолити, додати мускатний горіх.
Викласти в соус рибу і тушкувати ще хвилин 20-30.
На гарнір можна подати картоплю в будь-якому вигляді і рис.
Салат кучками с жареной картошкойРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Салаты с копченостями рецептыПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
Кулинарные рецепты праздничных блюдКулинарные рецепты. База рецептов. Рецепты всевозможных диет
Диета: рецепты для похудения - рецепты приготовления шубы.
Рецепты салатов с морепродуктамиРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Консервы тм Tushe - украинская кухня. Кухонные гарнитуры Классика.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter