Риба в солі
- Риба (велика, окунь)
- Сіль
- Лимон
Відкрити зяброву кришку, гострим маленьким ножем підрізати зябра знизу і зверху.
Так само підрізати з іншого боку.
Спокійно, без ривків, витягнути зябра разом із риб'ячими нутрощами, промити голову усередині. Можна спробувати насипати щіпку спецій усередину риби і витиснути туди ж трохи лимонного соку.
Далі насипати на деко сіль шаром у сантиметр, покласти на нього рибу і засипати її сіллю повністю (на 3 окуня майже 2 пачки солі). Поставити в гарячу духовку (20-40 хвилин).
Вийняти деко, зняти з риби кірку солі і луску зі шкірою, красиво сервірувати рибу.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салати з курячим мясом. Диетические блюда для похудения.
Низкокалорийный торт без выпечки www.recepti.biz.ua
Шашлык из куриных сердец в майонезеКак приготовить вкусный шашлык? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Готовим со вкусом: украинская выпечка рецепты с фото. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter