Риба в маринаді

ДРУГІ СТРАВИ
798 Риба в маринаді
Фото - Риба в маринаді
інгредієнти:
  • Риба
  • Томатна паста
  • Сік томатний
  • Перець чорний (горошком і мелений)
  • Лавровий лист
  • Цибуля ріпчаста
  • Зелень (петрушка, кріп, кінза, базилік)
  • Сік лимона
  • Сіль
  • Приправа

Маринад.

У ємність (каструля, чашка) висипати томатну пасту, додати воду (томатний сік), посолити (солі стільки, щоб вода була дуже солона), поперчити, додати лавровий лист і приправу.

Рибу очистити, помити і опустити в маринад приблизно на годину. Чим більше, тим краще риба просочиться.

Начинка.

Цибулю очистити, нарізати кубиками, нарізати зелень, все змішати, поперчити, посолити, залити лимонним соком.

Начинити рибу, додати начинку навіть у зябра.

Змастити деко олією, покласти рибу.

Гарнір будь-який, можна використати картоплю, яку нарізавши кружечками, викласти навколо риби.

Поставити деко в духовку, нагріту до 200-220 градусів на 30-50 хвилин, в залежності від розміру риби.

Кожні 10-15 хвилин поливати рибу соком, який вона виділяє при приготуванні, чергуючи з малою кількістю маринаду.

 

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепти святкових закусок.

Салат з твердим сиромМясных, фруктовых и экзотических салатов

Рецепты приготовления в микроволновкеРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

рецепт приготовления мяса дикого кабана

Маковый торт без муки рецепт с пошаговым фотоИзготовление тортов на заказ

Салат Баклажан в майонезе. Рецепт: Майонез домашний.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter