Риба в кожусі
- Риба свіжа (пеленгас) 2 кг
- Картопля 600 г
- Приправа для риби
- Лимон 1 шт.
- Борошно пшеничне
- Яйце куряче 3 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Рибу очистити, випатрати, промити, порізати на порційні шматки (1,5-2 см, не товще).
Полити соком половини лимона і натерти спеціями для риби. Залишити маринуватися хвилин на 30.
Картоплю натерти на крупній тертці, посолити. Якщо картопля соковита, то віджати сік, але не сильно.
Обваляти шматочки риби в борошні, потім вмочити в яйця, після чого добре обваляти в картоплі. Сформувати котлетки.
Обсмажити рибу в розігрітій олії на середньому вогні.
Обсмажені шматочки промокнути на паперових рушниках.
Подавати з гарніром із приготовлених на пару овочів.
Обов'язково подавати із шматочками лимона.
Фото шоколадного пудинга. Шоколадны пудинг.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт вкусной домашней колбасы. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Как приготовить летний салат: холодные закуски рецепты. Закупка рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter