Риба в картопляно-яблучній скоринці
- Філе сьомги 500 г
- Картопля 3 шт.
- Яблуко (солодке) 1 шт.
- Яйце 2 шт.
- Гірчиця 3 ст.л.
- Кунжутне насіння
- Олія рослинна
- Сіль
Рибу нарізати на порційні шматки.
Посолити, обмазати гірчицею.
Картоплю очистити, у яблука видалити насіння і очистити шкірку.
Натерти яблуко і картоплю на тертці.
Додати яйця, посолити, добре перемішати.
Віджати.
Обліпити шматочок риби картопляно-яблучною сумішшю з усіх боків.
Обсмажити на розігрітій олії до золотавої скоринки.
Подавати, посипавши кунжутом.
Оригинальные Кремы - крем для торта из йогурта. Купить кондитерку.
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Рецепты панакоты с фотоРецепты на самый взыскательный вкус! Подробнее на страницах нашего сайта
recepti.biz.ua кулинарные рецепты пошаговыми фотографиями
Царь салатов! Чрезвычайно вкусно - рецепты пошагово с фото. Кулинарные рецепты.
recepti.biz.ua рецепт салата мимоза классический
Пирог со шпинатомРецепты пирогов к празднику! Тысячи оригинальных блюд с фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter