Риба в гранатовому соусі "Вибух смаку"
- Риба 1 кг
- Сік гранатовий 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Вода 1 скл.
- Часник 3 зуб.
- Перець солодкий червоний 1 шт.
- Горіхи волоські 0.5 скл.
- Томатна паста
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Борошно пшеничне
Рибку помити, нарізати шматочками, обваляти у борошні й обсмажити на олії.
Цибулю нарізати, обсмажити і додати до риби.
Перець нарізати кубиками, обсмажити.
Горіхи потовкти разом із часником, розбавити водою.
Додати на сковорідку до перцю. Сюди ж додати томатну пасту, дати прокипіти і додати гранатовий сік.
Кип'ятити, посолити, додати рибку з цибулею. Тушкувати хвилин 5.
Готову рибку викласти на тарілку, подавати з рисом.
Купить Конфеты: конфеты карамель.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт салата белочка.
Рецепты для мультиварки, вкусно - скумбрия в маринаде рецепт. Рецепты пирогов и пирожков.
Рецепты приготовления блюд: рецепты приготовления в микроволновке.
Рецепты для пекарни: рецепт ужина на скорую руку. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Приготовление блюд в микроволновкеБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Хороший урожай - салат с свежими шампиньонами.
Ищете диетические рецепты? Узнай - мастер шеф рецепты. Простые рецепты блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter