Риба в горщиках, запечена в омлеті
766
інгредієнти:
- Філе риби 500 г
- Яйце куряче 8 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Борошно 3 ст.л.
- Молокo 0.5 скл.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чeрний
- Зелень (подрібнена)
Філе морської риби нарізати невеликими шматочками.
Посолити, поперчити, обваляти у борошні.
Обсмажити на олії.
Цибулю нарізати півкільцями, обваляти у борошні.
Обсмажити до золотистого кольору.
Тепер рибу і цибулю розкласти по горщиках.
Яйця збити з молоком.
Залити в горщики. Зверху посипати подрібненою зеленню, і відправити в розігріту до 180 градусів духовку. Довести до готовності омлету.
Рецепты традиционной французской кухни. Рецепты мясных блюд французской кухни.
Картинки еда пицца здесь
Готовим стейк: майонез домашний. Домашнии Рецепты на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі